Тетяна Гнатишена: Гарний керівник, який дасть пораду, мету, мрію та сили до неї йти

Фахівець з обробки і внесення бухгалтерських даних «МХП-Агрокряж» Тетяна Гнатишена знала, що пов'яже своє життя з роботою в агросфері ще з раннього дитинства. Вона жила у селі з бабусею і вже в старших класах проходячи повз приміщення контори колгоспу, подумала, що їй хотілося б працювати тут: у кабінеті й біля вікна. Чи здійснилася мрія — розповідаємо у свіжому випуску проєкту «Люди МХП».

Читати також: «Моє хобі — це моя робота»

Вибір навчання у Вінницькому державному сільськогосподарському інституті на економіста з організації сільського виробництва був свідомим. Після закінчення ВНЗ працювала у рідному селі Березівка (Вінниччина) економістом з оплати праці, а згодом бухгалтером з оплати праці. У 2001 р. отримала посаду заступника головного бухгалтера, а ще через три роки здійснилася шкільна мрія і Тетяна Гнатишена стала головним бухгалтером.

У 2006 році підприємство СТОВ «Нива», у якому працювала Тетяна Гнатишена, ввійшло в «Зернопродукт МХП», але через 11 років героїня випуску перевелася в «МХП-Агрокряж» на посаду помічника директора.

«За деякий час зіткнулася з проблемою — великою кількістю вільного часу, адже я звикла до того, що постійно перебуваю в русі, вирішую якісь задачі. Мені здавалося, що я не на своєму місці, що я просто відсиджуюся на роботі. Тоді попросилася назад у бухгалтерію — у свою стихію. Зараз я виконую обов'язки фахівця з обробки і внесення бухгалтерських даних. Маю 25 років стажу. Мені здається, що моє хобі — це моя робота», — поділилася Тетяна Гнатишена.

Зараз жінка згадує, що робота в колгоспі була загартувала, адже доводилося вести бухгалтерію за різними напрямками. Тому зараз вже ніякі задачі не є важкими. Можливо тому у роботі Тетяна Гнатишена дуже вимоглива до колег. Хоча при цьому й лояльна: за необхідності може відпустити співробітників додому й самостійно закінчити роботу.

«У «МХП-Агрокряж» у нас дуже злагоджена команда. У нас немає такого, щоб хтось відсиджувався тільки для того, щоб у кінці місяця отримати заробітну плату. Велика увага до молодих кадрів. Намагаємось їх навчати, прищеплюємо любов до агро. Беремо молодих людей на стажування, студентів на практику», — розповіла Тетяна Гнатишена.

Робота Тетяни Гнатишеної пов'язана з інженерною, земельною й агрономічною службами, де впроваджуються нові IT-технології. Тому жінка не дивно, що вона отримала дві статуетки «Зеленої зони», кими нагороджують найефективніших працівників МХП.

«Для мене головним був не преміальний фонд, а визнання мене як професіонала. Так я доводжу й самій собі, що я працівник, який відповідає займаній посаді та виконуваній роботі. Мені важливо, коли на мене покладають якусь відповідальну роботу, зробити її якісно», — поділилася Тетяна Гнатишена.

Щоб побороти вигорання, Тетяна Гнатишена радить розділяти роботу й відпочинок. При цьому наголошує на підтримці спеціаліста керівництвом.

«Гарний той керівник, який пораду дасть, мету, мрію та сили до неї йти», — резюмувала Тетяна Гнатишена.

Донька Тетяни Гнатишеної спочатку вивчилася на менеджера з туризму, а потім здобула другу вищу освіту і теж працює у «МХП-Агрокряж», на посаді менеджера з логістики. А зять оббійняв посаду агронома. Тому Тетяни Гнатишена жартує, що вже складається аграрна династія.

Тетяна Гнатишена любить активний відпочинок, грати у боулінг, співати, танцювати. А ще зізнається, що незважаючи на свої 47 років, у душі почуваюся молодою.

Нові вакансії