Потенційні місця роботи — випуск 6

Шостий випуск рубрики «Потенційні місця роботи» присвячений змінам в таких компаніях, як RISOIL S.A., DroneUA та інші. Як завжди тримаємо руку на пульсі змін і розкажемо про потенційні місця роботи. 

Свіжі вакансії агробізнесу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На базі Сумського Національного Аграрного Університету відкрили Smart полігон, який став елементом Центру точного землеробства — повідомляє Traktorist.ua 

Як зазначив декан інженерно-технологічного факультету Михайло Довжик, площа полігону становить 800 м². Довжина — 45 м, а ширина — 25 м.

За його словами, полігон буде поліфункціональним. Його планується використовувати у навчальному процесі, для проведення науково-технічних експериментів і досліджень сільгосптехніки виробниками.

Читати за темою: вакансії трактористів

На полігоні будуть проводити заняття не лише для студентів-механіків, майбутніх фахівців агрономічних і будівельних спеціальностей, а й курси підвищення кваліфікації та перепідготовки.

«У Центрі точного землеробства СНАУ не лише навчаються студенти, а й проводяться курси підвищення кваліфікації та перепідготовки. Це відбувається у міжсезоння, коли немає можливості працювати на закритому ґрунті. Так і з’явилася ідея відкриття критого полігону», — зазначив Михайло Довжик.

Читати за темою: вакансії Сумської області

У селі Орестів Здолбунівського району Рівненської області відкрили десяту сімейну молочну ферму — повідомляє департаменті агропромислового розвитку Рівненської ОДА.

Читати за темою: вакансії Рівненської області

Молочну ферму «Родина-Плюс» відкрила родина Олесі та Ігоря Хабатюків.

Відкриття відбулося за сприянням ТОВ «Укрмілкінвест» і кластеру «Натуральне молоко» в межах проєкту зі створення молочних сімейних ферм.

Приміщення ферми було відновлено та модернізоване. Наразі в господарстві «Родина-Плюс» утримують 33 молочних корови, яких закупили в племінному репродукторі.

Читати за темою: вакансії в сфері тваринництва

Окрім худоби, сімейна молочна ферма забезпечена сучасним доїльним апаратом, холодильним обладнанням для охолодження та зберігання молока, килимками для корів.

На «Рісоіл Термінал» компанії RISOIL S.A. в порту Чорноморськ завершено будівництво 8 нових силосів загальною ємністю 150 тис. м3.

Читати за темою: вакансії в Одеській області

«Спорудили вісім нових силосів обсягом зберігання 150 тис. М3, які найближчим часом будуть введені в експлуатацію», - сказано в повідомленні.

Як повідомив в коментарі Latifundist.com керівник регіонального представництва Ag Growth International (AGI) Максим Димінський, силосну і транспортне обладнання для терміналу поставила канадська AGI.

«AGI і RISOIL співпрацюють вже понад п'ять років, побудувавши один з найбільших терміналів в Україні та Європі в цілому», — розповів Максим Димінський.

У пості RISOIL S.A. вказується, що в 2019 році компанія реалізувала інфраструктурні проекти, які дозволяють виконувати перевалку ВО і соєвого масла в зимовий період.

Крім того, RISOIL S.A. отримала сертифікат GMP + B3 і ISO 22000: 2005. Також, в цьому році кампанія завершила облаштування і запуск власної накопичувального майданчика ЧІП на 30 авто, установку суднонавантажувальних машини Neuero виробничою потужністю 1 тис. Т на годину.

«Для компанії RISOIL настав час капіталізації інвестицій в структурування бізнесу, які були зроблені раніше; завоювання більшої частки ринку за рахунок технологічності бізнес-процесів, масштабованості напрацьованого досвіду і зв'язків», — відзначили в повідомленні.

Читати за темою: вакансії в сфері елеваторів

На изображении может находиться: небо и на улице

В Україні на базі DroneUA з’явився перший сервісний центр для обладнання Agras T16. Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на прес-службу DroneUA. 

На ринку України дрони Agras T16 були представлені у жовтні 2019 р. Ці безпілотними дозволяють вносити засоби захисту рослин з продуктивністю до 10 га/год.

Читати за темою: вакансії компанії

Фахівці DroneUA пройшли навчання і сертифікацію на потужностях заводу-виробника, компанії SZ DJI Technology в Шеньчжені.

Сервісний центр виконує діагностику і ремонт обладнання. Очікується, що обладнання для заміни поповнитися всім модельним рядом до початку наступного аграрного сезону.

«В Україні одним з найбільш відомих напрямків використання дронів є сільське господарство, де безпілотники використовуються як для отримання даних з повітря і створення карт-завдань для техніки точного землеробства, так і для внесення засобів захисту рослин», — йдеться у повідомленні.

Читати за темою: Потенційні місця роботи — випуск 5

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна