Основне завдання — забезпечити безпеку кожного спеціаліста — засновник DroneUA

Засновник компанії DroneUA Валерій Яковенко зазначив, що в умовах ймовірного посилення російської агресії важливо не зупиняти поточну діяльність. Адже триває активна підготовка до сільськогосподарського сезону і від правильної підготовки залежить ефективність бізнесу кожного українського аграрія.

Про це пише «Економічна правда».

«Наше основне завдання — забезпечити безпеку кожного спеціаліста, переконатися, що персональних ризиків для колег немає, але одночасно ми бачимо необхідність злагодженої роботи для підтримки України», — наголосив Валерій Яковенко.

За його словами, компанія опрацьовує різні ланцюжки поставок, логістики, комунікацій, щоб визначити найслабші ланки. Також фахівці намагаються знизити ризики і збільшити обсяги закупівель. Окрім того, оновлюється комунікацію з колегами із силових відомств, щоб за необхідності надати максимальний рівень технічної підтримки.

«Як і у 2014 році, ми докладатимемо максимум зусиль, щоб технології, які надає наше підприємство, були спрямовані на усунення загроз, а наше технічне обладнання на балансі волонтерів, силових відомств та Міністерства оборони обслуговувалося і максимально швидко поверталося до ладу», — каже він.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна