Олександр Пироженко: Філія Прибужанівська — це наша друга сім'я

Директор філії «Прибужанівська», яка входить до складу компанії «НІБУЛОН», Олександр Пироженко виріс у родині, яка з діда-прадіда працювала на землі. Коли прийшов час вибирати, з якою професією буде пов'язана його життя, він твердо вирішив йти протоптаною стежкою — в сільське господарство.

Як Олександр Пироженко побудував кар’єру і став керівником підприємства, а також як працювати з підлеглими на принципах дружби і взаєморозуміння — у сьогоднішньому матеріалі.

Читати також: Прибужанівська філія НІБУЛОН: від нелегких 90-х до сучасності


«Моє дитинство пройшло в сільській місцевості. Скільки себе пам'ятаю, всі працювали на землі дід, бабуся, мати і батько. Ось і я вирішив продовжити цю справу», розповів Олександр Пироженко.

Напрямок було вибрано, і з 2004 по 2009 рр. Олександр навчався в Миколаївському державному аграрному університеті. Студентські роки пролетіли дуже швидко. Після закінчення навчання молодому фахівцеві відразу вдалося знайти місце, де можна було на практиці застосувати отримані знання підприємство «НІБУЛОН».

«Після закінчення університету мені вдалося за 2 дні знайти роботу. Пам'ятаю, що захист дипломної роботи був 26 травня 2009 р., а вже 28 травня я був працевлаштований агрономом підприємства «НІБУЛОН», філії дослідного підприємства «Лідіївський», згадує Олександр Пироженко.

Три роки знадобилося Олександру Пироженко, щоб плідною працею показати, що любов до землі у нього в крові. Так, з 2012 р. його підвищили до головного агронома і перевели до філії «Снігурівський» із земельним банком 5,5 тис. га. А через 3 роки Олександра вже призначили керівником філії «Прибужанівська».

«Віддаватися роботі на 100% ось що важливо. Я віддаю душу, люблю працювати на землі. Вважаю, свого часу зробив правильний вибір, що пішов в сільське господарство», говорить Олександр Пироженко.

Наразі керівнику філії Олександру Пироженко доводиться нести на плечах вантаж щоденних питань, які потребують вирішення. А це не завжди додає оптимізму. Добре, що колектив завжди готовий прийти на допомогу у важкий момент і найголовніше почути керівника і поставлені їм завдання.

За словами Олександра Пироженка, відносини з підлеглими він будує на принципах дружби і взаєморозуміння.

«Всі колеги готові чути мене і виконувати свою роботу з півслова. Зауважень з приводу цього немає. У нас панують дружні стосунки в колективі. Тим більше, що половина робочих перейшла ще з колгоспів. Так і залишилися», поділився директор філії «Прибужанівська» компанії «НІБУЛОН».

Як у всіх людей, у Олександра Пироженко є свої мрії і надії. За словами директора, його мрії це світ, здоров'я, гідна робота для людей і процвітання України.

«Філія «Прибужанівська» це наше все. З працівниками ми проводимо, мабуть, більше часу, ніж з родиною. Це більше, ніж просто робота. Це наша друга сім'я», підсумував Олександр Пироженко.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна