Люди МХП: Іван Квітка

Коли говорять про сільське господарство, то в першу чергу згадують про техніку, культури, посіви, збір урожаю. Але сільське господарство — це в першу чергу люди. Саме вони є рушіями всіх змін, що відбуваються в секторі. Саме про людей і для людей Latifundist.com разом з Агроіндустріальним холдингом МХП створили проект «Люди МХП».

Про роботу інженерів команда Latifundist.com розпитали Івана Квітку, провідний інженер сервісного центру НВФ Урожай.

З дитинства цікавився автомобілями і технікою. Відчув багато емоцій тоді, коли вперше батько взяв шестирічного хлопчика в кабіну трактора John Deere. Мріяв про власний велосипед, мотоцикл та в 9-ому класі точно знав куди Іван піде вчитися. Закінчив Шевченківський коледж за спеціальністю «Технік-механік» та Черкаський державний технологічний університет, де здобув освіту інженера машинобудування.

«На посаді сервісного інженера в компанії «Урожай» перший робочий день майже не запам'ятався. Я вже був знайомий з колективом (приганяв до них на обслуговування трактор Fendt) і мав за плечима досвід. Наш відділ займається ремонтом і обслуговуванням техніки. Доводиться їздити по філіям, якщо там виникають проблеми в роботі тракторів. Хоч графік і нестабільний (при потребі виїжджаємо у вихідні), але мені так цікавіше працювати, бо немає рутини. Та й такий колектив як наш, напевно, ще пошукати треба. З хлопцями не засумуєш: жоден день не проходить без жартів. Завдяки хорошій атмосфері і на роботу хочеться ходити».

У вільний час Іван любить знову ж таки розбирати техніку — зі своїм автомобілем. Обов'язково раз на тиждень їздить в село до батьків. До речі, вони також працюють в агрофірмі «Урожай» — батько трактористом, а мама інженером з охорони праці.

На даний момент головна ціль Івана — купівля квартири. А ще він майже нічого не боїться, крім стоматологів :)

Читати за темою: Жоден день на роботі не проходить без жартів

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна