Кожна робота — як додаткова освіта — думка

Менеджерка зі зв'язків із громадськістю ALFA Smart Agro Наталія Терентьєва залишала компанію, щоб взяти участь у реалізації тимчасового проєкту, а після його закінчення отримала пропозицію повернутися на колишнє місце роботи. 

Про це йдеться у матеріалі Latifundist.com.

При звільнення з ALFA Smart Agro про збереження місця після закінчення проєкту не йшлося, тому після закінчення проєкту Наталя близько року очолювала PR-відділ однієї з радіостанцій. Але, за словами Наталії Терентьєвої, це поширена практика для ALFA Smart Agro — підтримувати контакти з колишніми співробітниками і за потреби запрошувати їх повернуться до компанії.

«Кожна робота — це як додаткова освіта. Робота на радіо — цікавий для мене досвід. Ми досягли хороших результатів. Але коли потрібно було вибрати радіо або ALFA Smart Agro, то я, звичайно, сказала «так» ALFA Smart Agro», — пояснила Наталія Терентьєва.

Після повернення Наталія побачила, що компанія сильно змінилася: з'явився новий колектив, обов'язки, рівень відповідальності. За її словами, щоб зрозуміти, наскільки добре чи погано було в тій чи іншій компанії, часом доводиться звільнитися та подивитися збоку. Але не завжди є можливість повернутися.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна