90% нових співробітників Кернел проходять випробувальний термін

90% нових співробітників проходять випробувальний термін у компанії «Кернел».

Про це повідомляється на офіційній сторінці компанії у Facebook.

«Найбільша цінність Kernel — це кожен із наших колег. Особливу увагу ми приділяємо новачкам. Вважаємо їх адаптацію надважливим періодом і викликом для наших HR-профі та керівників. Задача останніх — ознайомити кожного нового члена команди з компанією, зоною відповідальності колег і створити умови для швидкого входження у роль та отримання планової ефективності», — йдеться у повідомленні.

Адаптація у компанії має три складові: організаційну, культурну та професійну. З першого дня новачок і його керівник отримують інструкції щодо знайомства з компанією. Також пропонується використовувати Welcome Kernel bot у Телеграм. Потім на нового колегу чекають електронні курси про цінності та місію компанії, внутрішні стандарти та політику управління конфліктами, політику рівних можливостей, інформаційну безпеку, охорону праці.

«Щоб новачку були зрозумілі його цілі, задачі та зона відповідальності налаштована автоматизована програма постановки цілей та їх оцінки у випробувальний термін зі зворотним зв’язком від керівника. Також Employee Data center допомагає новим керівникам в одному вікні отримати всю інформацію про свою команду. Особливо важливий для нас зворотний зв’язок від нового колеги про роботу в компанії, який також надходить через систему», — зазначили у «Кернел».

Читати також: Компанія «Кернел» увійшла у ТОП-5 рейтингу «50 найкращих роботодавців» України від Forbes Ukraine.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна