В Україні популяризуватимуть аграрну освіту серед молоді

Голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька й Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет обговорили можливості для для здобувачів освіти аграрних спеціальностей закладів вищої освіти і популяризації аграрної освіти серед молоді.

Про це інформує Урядовий портал

«Аграрний потенціал України є важливою основою для економіки нашої країни. Створення сучасних умов для розвитку конкурентоспроможного фахівця, який відповідатиме реальним потребам ринку праці та міжнародному рівню, — це якісний інструмент становлення агроосвіти країни», — зазначив Сергій Шкарлет.

Владислава Магалецька та Сергій Шкарлет розглянули низку питань, які стосують агроосвіти, зокрема, отримання практичних навичок у центральному та територіальних органах Держпродспоживслужби. Наразі очікується проведення спільної конференції з залученням представників закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку відповідних фахівців.

Також під час зустрічі обговорили подальші кроки у впровадженні реформи шкільного харчування. Владислава Магалецька наголосила, що протягом першого кварталу 2021 року Держпродспоживслужба провела понад 400 перевірок у сфері організації харчування в закладах середньої освіти. 

Читати також: АгроАбітурієнт: все про вступ та навчання у ХНАУ ім. В.В. Докучаєва

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна