Держпродспоживслужба і БНАУ створять мережу наукових організацій та базу наукових експертів

Голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька та ректор Білоцерківського національного аграрного університету Олена Шуст підписали меморандум про співпрацю.

Про це пише «Урядовий портал»

Згідно з меморандумом, Держпродспоживслужба співпрацюватиме з БНАУ для створення мережі наукових організацій та бази наукових експертів. Це сприятиме проведенню незалежної науково-обґрунтованої оцінки ризиків галузі ветеринарної медицини, сферах безпечності харчових продуктів і кормів.

«Білоцерківський університет це один з провідних національних аграрних навчально-наукових центрів. І ми дуже цінуємо можливість співпраці з ним. Це дасть нам можливість наблизити наші стандарти і правила до європейських, а наш бізнес до європейських ринків», — зазначила Владислава Магалецька.

У БНАУ діє єдиний в Україні Інститут післядипломного навчання керівників і спеціалістів ветеринарної медицини, який проводить підвищення кваліфікації та перепідготовку керівників і спеціалістів ветеринарної медицини. Також університет надає консультативну допомогу спеціалістам, керівникам підприємств, установ, організацій і громадянам, співпрацює із закордонними установами з післядипломного навчання лікарів ветеринарної медицини.

Читати також: БНАУ: як навчають майбутніх аграріїв

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна