Астарта уклала меморандум про співпрацю з ПДАУ

Агропромхолдинг «Астарта-Київ» та Полтавський державний аграрний університет 29 вересня 2021 року уклали Меморандум про співпрацю.

Про це інформує пресслужба компанії.

У рамках співпраці передбачаються тренінги від фахівців «Астарти» для студентів та викладачів, практичне стажування тривалістю до 6 місяців, можливість працевлаштування випускників після успішного походження навчання та іспитів.

«Проблема дефіциту кваліфікованих кадрів в агросекторі відома давно. Особливо гостро питання торкнулося тваринницького напряму. Саме в цій галузі бракує кваліфікованих ветеринарів, технологів із годівлі, озброєних сучасними знаннями. Високотехнологічне устаткування, діджитал-системи для керування фермами, інноваційні підходи до годівлі та відтворення — усе це робить сучасний тваринницький бізнес привабливим і конкурентним на ринку праці», — пояснила менеджер із регіонального розвитку HR функцій «Астарти» Світлана Карабаджак.

За її словами, знання про новітні продукти студенти можуть отримати безпосередньо на підприємствах. Адже аграрна освіта в університеті дає більше базової, теоретичної інформації, а навчальні плани не завжди встигають за розвитком технологій на практиці.

Читати також: Аграрна освіта Полтавщини: напрями та перспективи навчання у ПДАУ

Нові вакансії