Улі Нікол став новим керівником на заводі Claas

 

Згідно за даними сайту topagrar.com1 квітня 2020 року Улі Нікол взяв на себе керівництво відділом збирання кормів у Claas. Він відповідає за площі кормозбиральних комбайнів, пресів та посівів для самохідних подрібнювачів та навантажувальних вагонів. Також є керуючим директором Claas Saulgau GmbH та Claas Material Handling GmbH, який контролює глобальний бізнес за допомогою телескопічних навантажувачів та колісних навантажувачів. У цій ролі йому вдається генеральний директор Томас Бёк, якому він звітуватиме в майбутньому.

Роль керуючого директором у Бад-Заульгау та керівника сфери заготівлі кормів також означає відповідальність за пресову справу на французькій ділянці в Меці.

Werk Bad Saulgau

Улі Нікол — відоме обличчя в галузі. Після навчання в сільському господарстві та вивчення сільського господарства він розпочав свою професійну кар’єру в 1992 р. Менеджером з виробництва комбікормових машин та завантаження вагонів у Claas у Бад-Заульгау. До 2016 року він займав там різні старші функції з продажу та маркетингу. Після цього перейшов до американської групи AGCO, де він останнім часом працював директором Global Green Harvesting.

Свіжі вакансії агробізнесу

Нові вакансії