У кімнаті, де знаходився гендиректор Агрофірми П'ятихатська, вибухнула граната

Генеральний директор «Агрофірма П'ятихатська», президент футбольного клубу «Інгулець» Олександр Поворознюк, став учасником події. 

Про це пише Latifundist.com.

У кімнаті, де знаходився Олександр Поворознюк вибухнула граната. 58-річний потерпілий отримав важкі травми, був госпіталізований і помер 21 квітня. Друга людина знаходиться в лікарні з осколковими пораненнями.

«Не знаю, замах чи це, але бомба вибухнула в кімнаті, де ми були втрьох», — прокоментував Олександр Поворознюк виданню Tribuna.com.

Подія сталася в Петрово в приміщенні офісу, який належить двом сільгосппідприємцям.

«Заїхав до друзів. Подзвонив мені Вертелецький. Сказав: «Приїжджай до нас на базу». Я приїхав, заходжу, він зі своїм компаньйоном Льовою сидять і говорять. Я сів з лівого боку. Сиділи і говорили. Тут Вертелецький встає, дістає гранату, кладе її на стіл і посміхається. Я нічого не зрозумів. Дивлюся — бойова граната. Проходить дві секунди, він бере гранату і кладе собі в кишеню. І вона вибухає», — прокоментував Олександр Поворознюк.

Після вибуху Олександра Поворознюка накрило слотом й іконами, які впали зі стін. Наступні подробиці події він погано пам'ятає.

Директор «Агрофірми П'ятихатська» не пов'язує цей випадок з жодними подіями, які відбувалися раніше.

Читати також: Під час виконання сільськогосподарських робіт у полі біля с. Гнутове трактор наїхав на невстановлений вибуховий пристрій.

Нові вакансії