Шукаю роботу в Києві в агросекторі — пропозиції січня

Кожен з нас часто чує, що треба тікати з села, роботи нема, а ось у столиці щось знайду. Та чи насправді все так команда сайту AgroRobota.com.ua спробувала з'ясувати і підготувала пропозиції для тих кого цікавить робота в Києві. 

1. Пошук вакансій 

За темою: телеграм канал АгроРобота в Києві

До речі, пошуком роботи в Києві в телеграм каналі АгроРоботи цікавляться 673 шукачі.

Станом на 22 січня 2020 року на сайті AgroRobota.com.ua розміщені 280 вакансій Київської області, при чому 250 вакансій з самого м. Київ. Також на сайті є вакансії з міст Макарів, Біла Церква, Переяслав-Хмельницький, Кагарлик, Святопетрівське, Яготин, Бориспіль, Чабани, Васильків, Згурівка та Сквира. 

В основному, своїх співробітників у столиці шукають агрохолдинги, такі як МХП, Агрейн, Smart Farming, Ukrlandfarming та інші. 

Серед спеціалістів найбільше шукають у сфері продаж. При чому, часто буває так, що шукають саме керівників відділів збуту. 

Вакансії у сфері продаж в Києві

Також шукають керівників і не тільки у сфері продажу, а в цілому підприємств та різних відділків. Таким чином, на сайті розміщені близько 60 вакансій у сфері менеджменту в Києві. 

Менше, але все одно достатня кількість вакансії у сферах тваринництва, логістики і трейдингу. 

Вакансії в м. Київ

Популярні пропозиції

ТОП-5 вакансій січня в Києві за думкою команди:

Менеджер по роботі зі спікерами (Program Manager for Conferences) від IdeasFirst

Оргкомітет міжнародної зернової конференції Grain Ukraine шукає менеджера по роботі зі спікерами (Program Manager for Conferences). Робота проєктна (з січня по червень 2020 року). 

Відправити резюме

Бізнес-аналітик від SmartFarming

Робота в цікавій, динамічній галузі аграрних інновацій, AgTech; комфортні умови праці, дружний молодий колектив, сучасний офіс в інноваційному парку UNITCity, офіційне працевлаштування; можливості та середовище для професійного та особистого зростання; гідна оплата праці; навчання за рахунок компанії, корпоративна бібліотека, участь у профільних семінарах, конференціях тощо.

Відправити резюме

Помічник керівника від МХП

Агроіндустріальний холдинг МХП — провідний аграрний холдинг, лідер ринку у сегменті рослинництва та птахівництва в Україні. Наше бренд-портфоліо включає ТМ «Наша Ряба», ТМ «Легко», ТМ «Бащинський» та ряд інших. Компанія присутня у 60 країнах світу, керує 30 підприємствами у різних регіонах України та об'єднує більше 30 тисяч співробітників.

Відправити резюме

Менеджер з постачання від Агрейн

Обов'язками стануть контроль своєчасності подачі заявок на закупівлю (насіння, ЗЗР, мінеральних добрив, корми, інгредієнти, ветмедікаменти, вакцини і т.д.) від відділу-ініціатора; проведення тендерів; контроль за дотриманням графіків поставок і документообігу; участь у формуванні бюджету у довірених статей; проведення переговорів з постачальниками; контроль кредиторської / дебіторської заборгованості та контроль залишків на складах.

Відправити резюме

Керівник напрямку, продакт-менеджер «Мікродобрива» (продаж)

Компанія «Украгроком» створена у 1999 році. На сьогоднішній день в нашій команді 200 висококваліфікованих співробітників, 11 регіональних структурних підрозділів та 17 регіональних складів, що покривають всю територію України. Серед постійних партнерів: Bayer, Basf, Pioneer, Maisadour та ін. Також ми маємо власну торгову марку «Грінфорт». Це унікальна розробка серед засобів захисту рослин та мікродобрив.

Компанія запрошує в команду керівника напрямку — продакт менеджера напрямку «Мікродобрива» в м. Київ. Розглядаємо кандидатів із  будь-якого міста, але із обов’язковою релокацією до Києва (умови переїзду готові обговорювати індивідуально).

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна