Гендиректор компанії AgroGeneration розповів, як уникнути емоційного вигорання

Генеральний директор компанії AgroGeneration Сергій Булавін зазначив, що успішний керівник має високий рівень емоційної стійкості — інакше, він не був би успішним.

Про це йдеться у матеріалі «Гарячі проблеми: як топ-менеджери в агро рятуються від емоційного вигорання» на Latifundist.com.

За словами Серія Булавіна, досвідчений керівник звертає увагу не тільки на свій психоемоційний стан, але і на стан співробітників. Досвідчений, успішний керівник не допускає свого емоційного вигоряння і вигоряння членів своєї команди.

Крім того, за його словами, емоційне вигорання може бути наслідком не тільки інтенсивної роботи без дотримання балансу. Можуть бути й інші причини зниження мотивації на досягнення результату і деструктивної поведінки. Досвідчений керівник повинен виявляти і усувати причини такого стану.

«Нічого не мотивує краще, ніж амбітні цілі. Ми самі створюємо реальність, в якій перебуваємо. У кінцевому рахунку, це вибір кожного з нас — мати амбітні мотивуючі мети, або перетворити своє життя в рутину», — акцентував він.

Сергій Булавін зазначив, що керівнику необхідно бути гнучким в залежності від контексту ситуації , що створює додаткову емоційну стійкість і дозволяє бути найбільш ефективним в конкретній ситуації.

«Топ-менеджери керують своєю командою. Дуже важливо, щоб керівник в першу чергу вмів екологічно і конструктивно керувати собою. Тоді питання емоційного вигорання, перемикання між роботою і сім'єю, а також вибору балансу вирішаться самі собою», — прокоментував Сергій Булавін.

Читати також: Ходити по лезу ножа: як розпізнати межу емоційного вигорання на роботі

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна