Ukrlandfarming у ТОП-15 підприємств, що допомагають боротися з коронавірусом в Україні

Українська медицина опинилася перед великим викликом в умовах пандемії коронавірусної інфекції. Представники бізнесу активно допомагають медикам і простим українцям впоратися з цим. Так агрохолдинг Ukrlandfarming Олега Бахматюка виділив 20 млн грн на закупівлю медобладнання і матеріалів, необхідних лікарням для боротьби з коронавірусом.

Про це повідомляють Українські новини.

UKRinfog.png

З початку епідемії коронавірусної інфекції в Україні оголилася ціла купа проблем в системі охорони здоров'я: інфекційні відділення лікарень не готові до прийому великої кількості пацієнтів, в країні критично мало апаратів для штучної вентиляції легень, а самим лікарям і медперсоналу не вистачає елементарних засобів індивідуального захисту — костюмів, рукавичок і масок. До вирішення проблеми активно підключається український бізнес.

Серед найбільших меценатів — агрохолдинг Ukrlandfarming бізнесмена Олега Бахматюка. Власник українського агрохолдингу виділив кошти — 20 млн грн, що пішли на придбання апаратів штучної вентиляції легень, лабораторного обладнання, інгаляторів, дезінфекторів та засобів індивідуального захисту для лікарів в регіонах.

Вакансії компанії

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна