Улі Нікол став новим керівником на заводі Claas

 

Згідно за даними сайту topagrar.com1 квітня 2020 року Улі Нікол взяв на себе керівництво відділом збирання кормів у Claas. Він відповідає за площі кормозбиральних комбайнів, пресів та посівів для самохідних подрібнювачів та навантажувальних вагонів. Також є керуючим директором Claas Saulgau GmbH та Claas Material Handling GmbH, який контролює глобальний бізнес за допомогою телескопічних навантажувачів та колісних навантажувачів. У цій ролі йому вдається генеральний директор Томас Бёк, якому він звітуватиме в майбутньому.

Роль керуючого директором у Бад-Заульгау та керівника сфери заготівлі кормів також означає відповідальність за пресову справу на французькій ділянці в Меці.

Werk Bad Saulgau

Улі Нікол — відоме обличчя в галузі. Після навчання в сільському господарстві та вивчення сільського господарства він розпочав свою професійну кар’єру в 1992 р. Менеджером з виробництва комбікормових машин та завантаження вагонів у Claas у Бад-Заульгау. До 2016 року він займав там різні старші функції з продажу та маркетингу. Після цього перейшов до американської групи AGCO, де він останнім часом працював директором Global Green Harvesting.

Свіжі вакансії агробізнесу

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна