Міжнародний проект з модернізації агроторговлі отримав гендиректора

Компанія Covantis, галузева ініціатива, спрямована на модернізацію глобальних торгових операцій, отримала всі необхідні регуляторні дозволу і зареєстрована як юридична особа в Женеві, Швейцарія, як Covantis SA.

Про це повідомила прес-служба Bunge.

«Після ретельного процесу пошуку ми дуже раді призначити Петю Сечанову (Petya Sechanova) генеральним директором компанії. Вона вносить в компанію Covantis багаті галузеві знання і з моменту її заснування в 2018 р. грає фундаментальну роль у формуванні ініціативи», — прокоментував незалежний радник організації Стефано Ретторе (Stefano Rettore).

Стефано Ретторе залишиться незалежним радником ради директорів до червня, після чого буде оголошено його наступник.

«Ми раді зареєструвати Covantis як компанію. Це прокладає шлях до запуску першого в галузі цифрового рішення, спочатку сфокусованого на процесах пост-трейдингу зернових і олійних культур. Тепер, коли ми отримали регуляторні дозволу і інкорпорувала Covantis як юридична особа, ми зосередилися на підготовці до запуску нової платформи в 2020 році», — прокоментувала Петя Сечанова (Petya Sechanova).

Рада директорів буде очолюватися одним з директорів і буде змінюватися щорічно. Директор, призначений компанією Louis Dreyfus Company, виконуватиме обов'язки голови протягом перших 12 місяців.

Свіжі вакансії агробізнесу

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна