Väderstad провели навчання для дилерів та операторів техніки

У Києві відбулася Академія Väderstad 2019, основною метою якої було навчити операторів у найкращий спосіб працювати з сільгосптехнікою Väderstad.

За темою: вакансії для трактористів

Про це в ексклюзивному коментарі Traktorist.ua повідомив генеральний директор «Väderstad Україна» Віталій Філатов.

«Техніка Väderstad — це високоефективне і професійне обладнання, яке повинне супроводжуватись підтримкою й оновленням рівня знань. Тому ми і проводимо вже 14 років поспіль Академію Väderstad. Протягом цього часу ми успішно навчали і підвищували рівні кваліфікації механізаторів», — пояснив Віталій Філатов.

Якщо у 2018 р. у Академії Väderstad пройшли навчання понад 500 учасників, то у цьому році зареєструвалося більше 600 чоловік.

Спеціалізоване професійне навчання проходить по групах. Окремі заняття проводять для дилерів (менеджери з продажу, сервісні спеціалісти, працівники логістики та запасних частин) та операторів, які працюють з технікою від компанії Väderstad.

Спеціалісти Väderstad ознайомили аудиторію з основними правилами експлуатації сільгосптехніки та порадами щодо раціонального та оптимального використання в тих чи інших умовах.

«До нас завітали шведські розробники, які глибоко знають ці машини та здатні донести всі тонкощі експлуатації для тих, хто використовує цю техніку в Україні», — додав Віталій Філатов.

По закінченню Академії Väderstad 2019 всі учасники написали заліковий тест, який складався з 18 запитань. Бренд-менеджер «Väderstad Україна» Володимир Підвальний відзначив, що учасники результатом більш ніж задоволені.

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна