У AGCO оголосили про низку кадрових перестановок

Віце-президент і виконавчий директор компанії AGCO/Fendt Петер-Йозеф Пафф йде на пенсію, новим керуючим і генеральним директором компанії стане Крістоф Греблінгхофф.

За темою: вакансії в сфері менеджмент

Про це повідомляє прес-служба компанії.

«За останні 10 років Петер-Йозеф Пафф разом зі своєю командою вивів бренд Fendt на нову висоту. Завдяки стратегії Fendt 2020 і сміливим планам зростання, фірма Fendt домоглася прибуткового зростання, значно розширивши програму повноцінного асортименту Fendt і стимулюючи глобалізацію бренду», — прокоментував президент, генеральний директор корпорації AGCO Мартін Ріхенхаген.

Кристоф Греблингхофф, новый управляющий директор и генеральный директор AGCO

Крістоф Греблінгхофф стане новим керуючим директором і генеральним директором AGCO/Fendt з 1 січня 2020 р. Він буде відповідати за стратегічний і операційний бізнес Fendt для регіону EME (Європа, Близький Схід), а також за виробничі майданчики компанії AGCO на території Німеччини.

«Крістоф Греблінгхофф більше 30 років обіймав різні посади в сільськогосподарському машинобудуванні. Він має великий досвід в сфері продажів сільськогосподарської техніки. На своїй останній посаді віце-президента по дистрибуції він провів останні 5 років, прикладаючи необхідних зусиль з реструктуризації і оптимізації дилерської мережі AGCO. Це створило важливі умови для подальшого зростання брендів AGCO в регіоні EME», — зазначили у прес-службі компанії.

Ще однією кадровою перестановкою в корпорації є призначення Інгрід Буссегер-Мартін новим керуючим директором відділами фінансів та інформаційних технологій в AGCO/Fendt з 1 січня 2020 г. Вона змінить на цій посаді керуючого директора Міхаеля Гшвендера.

Ингрид Буссегер-Мартин, новый управляющим директор отделами финансов и информационных технологий AGCO

«Протягом 21 років Інгрід Буссегер-Мартін успішно працювала в AGCO GmbH на різніх посадах и в багатьох місцях розміщення виробництва. За ці роки вона змогла створити міжнародну ятір і налагодити контакти з усіма місцямі розміщення виробництва і сфери діяльності AGCO», — відзначили у компанії.

Нагадаємо, що на міжнародній виставці сільгосптехніки Agritechnica 2019 оголосили переможців щорічного конкурсу «Трактор року 2020». У категорії «Трактор року» здобув перемогу Fendt 942 Vario.

Читати за темою: 162 зарплати агронома: як заробити на Трактор Року 2020 — інфографіка

Нові вакансії

ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна