У LDC призначили нового операційного директора

Компанія Louis Dreyfus Company оголосила про призначення Майкла Гельчі (Michael Gelchie) на посаду головного операційного директора компанії. Майкл Гельчі увійде до складу компанії старших керівників LDC.

Про це повідомляє сайт Latifundist.com з посиланням на прес-службу компанії.

«Користуючись нагодою, я хочу подякувати Андреа Мазераті за його внесок в розвиток компанії останні 8 років і побажати йому всього найкращого в майбутньому», — сказала голова наглядової ради LDC Маргарита Луїс-Дрейфус.

У LDC також призначили Найджела Мамаліса (Nigel Mamalis) на посаду керівника відділу контролю ризиків і дотримання вимог. Раніше він займав різні керівні посади з моменту свого приходу в компанію в 1988 р. і тепер буде вносити свій багаторічний досвід ведення бізнесу.

Голова наглядової ради LDC, також повідомила, що Мішель Демар (Michel Demaré), член Правління LDC призначений заступником голови Правління.

«Ці заходи дозволять нам оптимізувати нашу організацію, щоб краще зосередитися на поточних завданнях галузі. Майкл Гельчі принесе нам не лише багаторічний досвід роботи в якості члена команди лідерів LDC, а й важливий погляд ззовні, який допоможе нам краще адаптувати діяльність компанії до поточних ринкових умов і можливостей майбутнього. Я також радий вітати Найджела Мамаліса. Його великий досвід в галузі управління ризиками і дотримання нормативних вимог стане важливим активом для нашої компанії. Я хотів би також подякувати Мішеля Демаре за його давню прихильність і підтримку Ради LDC і нашої компанії, і я сподіваюся на ще більш тісну співпрацю з ним в майбутньому», — сказала Маргарита Луїс-Дрейфус.

За темою: вакансії в сфері менеджменту

Нагадаємо, що 17 листопада своє професійне свято відзначали аграрії, з чим і отримали зіркові вітання від АгроРобота. 

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна