В умовах трансформації бізнесу треба опановувати нові професії — Косюк

Під час пандемії в Україні відбулася значна трансформація відношення до бізнесу, світу і можливостей. Слід адаптуватися до нової реальності та опановувати нові професії. Таку думку висловив голова правління агрохолдингу МХП  Юрій Косюк.

Про це повідомляє прес-служба МХП. 

«Людина адаптивна, тому швидко звикає до нових умов існування. COVID-19 значною мірою змінив життя мільйонів людей у світі. Те, що спочатку було шоком і страхом, стало новою реальністю. Або ми будемо змінюватися досить швидко і адаптуватися до цієї реальності: здобувати нові навички, опановувати нові професії, або нас світ просто «викине» із життя. Багато професій зникне через 10 років. І криза зможе це лише прискорити, тому нам всім треба готуватися», — зазначив під час панельної дискусії Юрій Косюк.

За його словами, побачивши, що зараз відбувається з сегментом HoReCa, коли він практично почав закриватися, і багато закладів харчування вже не відкриються, МХП почав ставати поступово кулінарної компанією, яка буде безпосередньо розвивати свої ресторани, фаст-фуди.

«З сировинної компанії ми конвертуємося в ту компанію, яка буде годувати людей безпосередньо», — пояснив голова правління МХП.

Читати також: Люди МХП: Тетяна Протасенко

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна