Робітників МТЗ застрахували від COVID-19

Працівники Мінського тракторного заводу по 4 жовтня 2021 року застраховані від коронавірусних інфекцій і пневмоній, повідомляє прес-служба підприємства.

«У зв'язку зі сформованою епідеміологічною обстановкою, пов'язаної з поширенням коронавірусних інфекцій, в тому числі COVID-19, і з огляду на активне зростання нових випадків зараження в Білорусі, для працівників нашого підприємства було розроблено спеціальну пропозицію за програмою страхування «Стоп-вірус плюс». Ми вирішили, що зараз така підтримка дуже важлива і своєчасна», - пояснив генеральний директор МТЗ Віталій Вовк. 

Якщо працівник, який заразився коронавирусною інфекцією, буде хворіти до 21 календарних днів, то страхова виплата складе 500 руб., а якщо понад 3 тижні, то 625 руб. При пневмонії нековідної етіології виплатять 375 руб. незалежно від терміну лікування. Страховка може бути виплачена після завершення лікування. 

banner-traktorist.jpg (108 KB)

Окрім того, згідно з повідомленням, на підприємствах МТЗ скасовані необов'язкові масові заходи, планерки проводяться в відеоформаті, зведені до мінімуму відрядження співробітників і службові візити партнерів, бізнес-контакти максимально переведені на дистанційний режим. Двічі на тиждень в режимі відеоконференції відповідальні доповідають про наявність засобів індивідуального захисту і дезінфекторів, а також проведених санітарно-епідеміологічних заходах. 

Нагадаємо, нещодавно робітники «Мінського тракторного заводу» взяли учать у рамках національного страйку в Білорусі.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна