Новим генеральним директором і президентом Scania став Крістіан Левін

Рада директорів Scania призначила Крістіана Левіна новим генеральним директором і президентом Scania. Він очолить компанію з 1 травня 2021 року.

Про це повідомляє прес-служба Scania.

Крістіан Левін понад 20-річний досвід роботи в Scania. Левін також продовжуватиме бути членом виконавчої ради TRATON SE. 

«Для мене особлива честь стати новим очільником Scania, компанії, яка мала такий величезний вплив на моє життя та кар’єру. Завдяки пристрасній глобальній команді Scania я наполегливо працюватиму над подальшим переходом до стійкої транспортної системи. Як сильний бренд групи TRATON, ми продовжимо успішну роботу Хенріка і створимо світ мобільності, який буде кращим для бізнесу, суспільства та навколишнього середовища», — заявив Крістіан Левін.

banner-traktorist.jpg (108 KB)

Крістіан Левін замінить на цій посаді Хенріка Хенрікссона, який залишає Scania після 23 років в компанії. Він приєднується до підприємства H2 Green Steel, яке почне виробництво сталі, що не містить викопних речовин. 

«Мені було дуже важко ухвалити рішення залишити Scania — компанію, в якій я провів усю свою професійну кар’єру і яка стала для мене сім’єю. Це була фантастична подорож, і я справді пишаюся нашими досягненнями. Я переконаний, що Scania має міцні позиції для майбутнього, з чіткою метою сприяти переходу до екологічної системи транспорту», — зазначив Хенрік Хенрікссон.

Нагадаємо, Ірина Пазій призначена директором «Савинського елеватора».

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна