На Вінниччині фермер незаконно позбавив волі працівника

У с. Вербівка Погребищенської територіальної громади поліцейські звільнили 43-річного заручника, який майже добу без їжі та води у спеку просидів у металевій сушарці для фруктів, яка знаходилась всередині зерносховища, зовні засипана зерном.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції.

«‎Поліцейські звільнили заручника, розчистивши лопатами від зерна прохід до дверей металевого бункера, всередині якого  знаходилась сушарня. Позбавлений волі чоловік міг там лише сидіти, через те, що приміщення було заповнене металевими полицями для сушіння фруктів. Він знемагав від спеки, без води та їжі у виснажливих умовах», — зазначили у пресслужбі.

За словами потерпілого, він неофіційно працював різноробочим у фермера. Підприємець вирішив покарати робітника за неналежний, на думку фермера, ремонт трактора. Коштів за виконання різного роду робіт на фермерському господарстві працівник не отримав. 

Повідомлення поліції надійшло від місцевої жительки, яка почула прохання чоловіка про допомогу, яке лунало з зачиненого зерносховища. 

Фермеру оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 146  Кримінального кодексу України. За такий злочин передбачено покарання — до 5 років ув’язнення. 

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна