МХП повертається до повноцінної роботи після карантину

Прес-секретар МХП Ірина Ванникова заявила, що у зв'язку з пом'якшенням карантинних заходів в Україні всі підприємства агрохолдингу МХП поступово повертаються до повноцінної роботи.

Читати також: 5 додаткових заходів безпеки, які залишить МХП після карантину

Про це інформує прес-служба агрохолдингу на сторінці в Facebook. 

За останні понад два місяці всі виробничі потужності МХП працювали, як і раніше, в повну силу, забезпечуючи продовольчу безпеку країни, а також виконуючи всі зовнішні контракти.

«Але адміністративний персонал було переведено на віддалений режим роботи. МХП — потужний холдинг, який працює за будь-яких умов, ми швидко адаптувалися до карантинних обмежень. Але робота громадського транспорту дозволить Холдингу повернутися до звичайного формату роботи, швидко та ефективно вирішувати стратегічні та поточні питання, пов’язані із поставкою продукції на внутрішній ринок, а також закордон. Нагадаю, що продукція МХП експортується у понад 80 країн світу», — пояснила Ірина Ванникова.

За її словами, холдинг працює і буде працювати з дотриманням всіх додаткових заходів безпеки як безпосередньо на виробництвах, так і в офісах. 

Вакансії компанії

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна