Люди МХП: Віталій Мухортов

У рамках проекту «Люди МХП», який був створений Latifundist.com та «Агроіндустріальним холдингом МХП», начальник зміни механічної служби «Миронівської птахофабрики» Віталій Мухортов розповів про важливість постійного навчання, посадові обов’язки та як стимулювати підлеглих працювати ефективніше.

Читати також: Люди МХП: Олег Шкіль. Продовжую династію енергетиків.

myxortov_2.jpg (473 KB)

Віталій Мухортов з 2008 р. працював на «Миронівській птахофабриці слюсарем-ремонтником. Спочатку навіть хотів звільнятися, адже робота виявилася важкою. На підприємстві сучасне обладнання, а тому доводилося вчитись і читати багато спеціалізованої літератури.

«Я постійно вчуся, тому що бізнес, в цілому, та наше підприємство, зокрема, дуже швидко розвиваються і ми маємо підтримувати зміни та розвиток. Ходжу на тренінги. До речі, тренінги в компанії проходять часто, і це круто. В тому році, наприклад, відвідав тренінг з лідерства. Я закінчив технікум за спеціальністю технік-механік сільськогосподарської техніки», — розказав начальник зміни механічної служби.

myxortov_3.jpg (448 KB)

Згодом Віталій Мухортов перейшов працювати в сервісний відділ. У його обов’язки входив ремонт обладнання, пошук і замовлення необхідних запчастин.

Cвіжі вакансії МХП

«На роботі я керівник, а поза роботою — друг. Колектив дружній. Нас чотири керівники зміни. Таким чином ми цілодобово, сім днів на тиждень забезпечуємо безперебійну роботу заводу», — розказав Віталій Мухортов.

За його словами, важливо стимулювати підлеглих працювати ефективніше. Важливо не кричати і погрожувати, а розмовляти у нормальному тоні і, головне, чути співробітників.

myhortov.jpg (420 KB)

Вільний час Віталій Мухортов проводить з сім’єю і вважає, що найголовніше в житті — бути гарним батьком для свого сина.

«Важливо мати стабільну роботу, міцну сім'ю та, головне — ніколи не здаватися», — наголосив Віталій Мухортов.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна