Люди МХП: Тетяна Протасенко

У рамках проєкту «Люди МХП», який був створений Latifundist.com та «Агроіндустріальним холдингом МХП», керівник відділу контролю якості «Миронівської птахофабрики» Тетяна Протасенко розповіла про кар’єрні сходи, відповідальність за співробітників, бажання розвиватися та головні мотиватори у житті.

protasenko_1.jpg (370 KB)

Тетяна Протасенко навчалася у черкаському технікумі за спеціальністю «Економіка підприємства». А потім вивчилася на інженера-технолога харчової промисловості в Київському національному торговельно-економічному університеті».

Після закінчення магістратури пішла працювати на «Миронівську птахофабрику». Оголошення про вакансію старшого інспектора побачила мама у місцевій газеті. І хоча Тетяна Протасенко перед співбесідою переймалася, що її освіта не відповідає посаді, але їй одразу запросили працювати. До декретної відпустки жінка обіймала посаду старшого інспектора.

«Не буду приховувати, мені завжди хотілося розвиватися і підніматися по кар'єрних сходах. Тому, коли через рік після декретної відпустки мені запропонували очолити відділ контролю якості, я була дуже рада. Зараз в моїй роботі подобається те, що немає одноманітності — кожен новий день не схожий на наступний», — поділилася Тетяна Протасенко.

protasenko_5.jpg (405 KB)

За її словами, компанія вражає відповідальністю за своїх співробітників. І якщо виникає певна проблема, то без сумнівів, колектив обов’язково допоможе розв’язати її.

«Головне не тільки заробітна платня, а комфорт і відношення до твоєї роботи — як ти її виконуєш. Дуже важливу роль грає зворотній зв'язок від компанії. Якщо він є, то це вже поштовх для розвитку», — зазначила Тетяна Протасенко.

Наразі робота забирає у героїні випуску значну кількість часу. Але її родина з розумінням ставиться до цього і завжди підтримує.

protasenko_2.jpg (486 KB)

«Мотиваторами для мене є сім'я і колектив. Без їх підтримки, мабуть, не досягла б всього того, що зараз у мене є. Завжди намагаюся прислуховуватись до думки підлеглих, щоб знати, що їх турбує, як та чим їм допомогти. Вважаю, що якщо ініціатива буде йти тільки від керівника, то не буде ніякої ефективної роботи. Гарні результати можна отримати тільки завдяки командній роботі», — додала керівник відділу контролю якості.

Свій вільний час Тетяна Протасенко любить проводити у власному невеликому саду. З цими роботами їй допомагає шестирічний син. Жінка вчить терпінню, умінню чути інших людей і працювати як над своїми, так і над чужими помилками.

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна