Люди МХП: Максим Гузєв

У рамках проекту «Люди МХП», який був створений Latifundist.com та «Агроіндустріальним холдингом МХП», начальник відділу експорту продуктів переробки Максим Гузєв ділиться, як керувати жіночим колективом, чому від кожного з менеджерів логістики залежить робота всієї компанії та де шукати наснагу, щоб іти вперед.

Читати також: 5 додаткових заходів безпеки, які залишить МХП після карантину

У дитинстві Максим Гузєв мріяв стати актором, журналістом й арт-директором. І хоча навчання у ВНЗ пов’язав з міжнародною економікою і менеджментом зовнішньоекономічної діяльності, але протягом життя встиг опанувати професії мрії. Зокрема, у студентські роки разом з друзями заснував арт-кластер організаторів вечірок Party Fobia, який влаштовував вечірки у всіх ключових нічних клубах столиці.

gyzev_1.jpg (322 KB)

Наситившись заходами, Максим Гузєв створив власний проект Chicken Art, а згодом потрапив на першу в житті співбесіду в МХП на вакансію менеджера зовнішньоекономічної діяльності. Через тиждень його запросили в компанію на випробувальний термін.

Cвіжі вакансії МХП

Максим Гузєв почав працювати у МХП на посаді менеджера відділу експорту зернових та олійних культур. Через півроку перейшов у відділ залізничної логістики зернових і разом з колегами ми займались створенням нового напрямку — відділу власного експедування. Протягом 3-х років Максим Гузєв працював в управлінні логістики і виріс до старшого менеджера відділу.

«Логістика викарбувала поняття 100% віддачі та важливості безперебійного процесу, коли відповідальність відділу на найвищому рівні і від кожного з менеджерів залежить успіх не тільки окремого процесу, але й департаменту і діяльності компанії в цілому», — заявив Максим Гузєв.

Потім герой випуску «Люди МХП» працював провідним менеджером з продажів зернових і олійних культур і ВРХ, а зрештою став керівником експорту продуктів переробки.

gyzev.jpg (649 KB)

Також Максима Гузєва запросили стати одним з ведучих відеоблогу про МХП — MHP Stories. Проект мав розкривати всі сфери діяльності МХП, життя і устрій компанії зсередини, наші цінності і культуру, цікаві проекти і амбітні стартапи. Також вже 6-й рік підряд організовує тематичні корпоративи на Новий Рік для департаменту.

«Бути керівником жіночого колективу нелегко. Щоб знайти підхід до дівчат, потрібно зрозуміти не тільки стиль поведінки, але й цілі, які переслідує кожна з них. Я відношу себе до демократичних, але вимогливих керівників. На мою особисту думку, щоб команда працювала успішно, потрібно навчити і розвивати кожного особисто, повноцінно делегувати функціонал і привчити до колективної відповідальності, коли від кожного залежить загальний успіх напрямку», — розказав Максим Гузєв.

gyzev_5.jpg (454 KB)

За його словами, середній вік складу департаменту — до 30 років. Тому і атмосфера панує весела, хоча і робоча. Головне кредо: Work Hard — Play Hard. Максим Гузєв навіть знайшов свою майбутню дружину в департаменті маркетингу МХП і тепер обожнює подорожувати з нею і відкривати нетуристичні маршрути і цікаві місця.

«Страх — ще один привід іти вперед. Сумніви — перепона до рішучих дій. Я зобов'язаний і одному, і іншому за те, що змусили подолати їх і змінили мене на краще», — розкрив секрет успіху Максим Гузєв.

viber.jpg (27 KB)

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна