Галина Кривов’яз: Досвідчені фахівці, які розуміються у своїй справі, роблять унікальні пропозиції

У рамках проєкту «Люди МХП», який був створений Latifundist.com та «Агроіндустріальним холдингом МХП», керівник цеху з виробництва круп ПАТ «Миронівський завод з виробництва круп і комбікормів» Галина Кривов'яз заявила, що колектив — це найцінніше, що дісталося її в роботі. Але чому на підприємстві у 1985 році працювало близько 100 робітників, а зараз лише 23 людини? Дізналися з перших вуст!

galyna_kryvovyaz_1.jpg (395 KB)

Робота цеху з виробництва круп для Галини Кривов'яз стала першою і незмінною вже протягом 35 років. Спочатку працювала лаборантом і паралельно з роботою навчалася в Дніпропетровському технологічному технікумі. Після декретної відпустки протягом 10 років обіймала посаду техніка-лаборанта в центральній лабораторії і вже 5 років працює керівником цеху виробництва круп.

«Перш ніж погодитися на керівну посаду, найбільше думала про те, чи зможу справлятися з механізованою частиною роботи. У результаті погодилась і зовсім не шкодую. Дуже люблю свою професію. Люблю свою роботу, люблю завод, люблю колектив. Колектив — це найцінніше, що мені дісталося в роботі. Досвідчені фахівці, які розуміються у своїй справі, роблять унікальні пропозиції. Усі молодці», — поділилася Галина Кривов'яз.

galyna_kryvovyaz_3.jpg (330 KB)

Вона пояснює, що з автоматизацією роботи зменшується й кількість робітників. Якщо у 1985 році було близько 100 працівників, зараз — лише 23 людини. Тому у колективі є співробітники з 35-річним досвідом, а хтось працює і 30, 28, 14 років. 

«Проблем з набором персоналу немає, люди хочуть працювати, часто приходять, запитують про вакансії. Такого підприємства, як наше, більше немає в Миронівському районі — стабільного, яке збереглося, яке працює, дає робочі місця, забезпечує працівникам соціальний пакет. Тому у нас хочуть працювати, але місць на всіх охочих не вистачає», — наголосила героїня випуску.

galyna_kryvovyaz_5.jpg (380 KB)

Наразі серед актуальних завдань колективу — збільшення збуту, а у планах розширення асортименту. А Галина Кривов'яз пильно слідкує, щоб усі працівники були задоволені своїм робочим місцем й добре виконували свою роботу.

«Я вважаю себе вимогливою, але працівники мене не бояться. Вони знають, що я сувора і завжди намагаюся бути справедливою, тому сприймають мене спокійно. Та й співробітники дуже відповідальні, тому не буває якихось критичних ситуацій у комунікації», — розповідає Галина Кривов'яз.

galyna_kryvovyaz_4.jpg (409 KB)

Її ранок розпочинається з наради, на якій вона роздає завдання, перевіряє стан здоров'я працівників і дізнається про їх справи. Галина Кривов'яз щодня заходить в цех, адже розуміє, наскільки важливо брати участь у всіх процесах. 

«Я завжди прагну кращого, завжди намагаюся робити свою роботу добре, відколи прийшла на завод і дотепер. Любила і люблю те, що роблю. А ще для мене важливо доводити справи до кінця. Зараз дуже хочеться реалізувати заплановане — збільшити асортимент, реалізацію, достукатися до споживачів. Хочеться, щоб завод успішно працював і компанія процвітала. І, звичайно, дуже хочу, щоб усі були здорові — і на роботі, і в сім'ї», — резюмувала Галина Кривов'яз.

Читати також: Заступниця голови правління МХП ввійшла до рейтингу кращих фінансових директорів України

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна