Анна Позняк: Надихає творчий підхід до роботи, спілкування і налагодження комунікацій

Менеджер із внутрішніх комунікацій компанії МХП Анна Позняк запевняє, що любить спілкування і впевнена, що на своїй посаді зможе у новій площині робити свою справу з любов'ю до людей. 

У рамках проєкту «Люди МХП» Анна Позняк поділилася, що робота стала для неї світом нових можливостей. Як підтримка колективу та творчість можуть надихати на нові звершення  — у сьогоднішньому матеріалі.

Читати також: Наталія Іволга: Аграрна галузь буде завжди актуальною

poznyak_2.jpg (118 KB)

У школі Анні Позняк дуже добре давалися гуманітарні науки й дівчина з задоволенням вивчала іноземні мови. Але після школи вирішила навчитися тому, що вимагало зусиль і вступила на бюджетну форму  навчання на факультет міжнародної економіки. Тепер Анна Позняк запевняє, що головне — мати бажання. 

У МХП Анна Позняк почала працювати в 2014 році на посаді фахівця з експорту м'яса птиці. Займалася супроводом поставок, договірною роботою, комунікацією з контрагентами. 

«Я бачила у своїй роботі в першу чергу людську складову — намагалася налагодити роботу так, щоб вона не зводилася лише до цифр, таблиць і звітів. Там, де можна було розв’язати питання не лише за інструкцією, а за допомогою теплого спілкування з людиною, я це робила», — поділилася Анна Позняк.

poznyak_1.jpg (91 KB)

У 2019 році Анна Позняк поцікавилася наявністю вакансій і на той момент була вільна фахівця з консолідованої інформації. Співробітниця виконала тестове завдання і зізнається, що тепер безмежно радіє, що скористувалася нагодою. Так втілилася мрія Анни Позняк — тепер вона займається творчими питаннями, які її надихають і дають наснагу для подальших звершень.

«Відчуваю, що в будь-якій роботі мене надихає саме творчий підхід до неї — спілкування, налагодження комунікацій не просто задля вирішення питання, а такий формат взаємодії, коли ефективно, швидко і … позитивно. Люблю людей, дуже люблю свій великий колектив», — наголосила Анна Позняк.

poznyak_4.jpg (144 KB)

Героїня випуску «Люди МХП» захоплюється живописом і сама малює картини. Спочатку дарувала їх друзям, а тепер її роботи можна і придбати. 

«Одна справа, коли ти відвідуєш виставку як гість, і зовсім інша, коли працюєш за лаштунками. Долучившись до цього дійства, сама не помітила, як почала скуповувати фарби, пензлі, полотно. Одного разу товариш запропонував продати картини на Андріївському узвозі. Не вірила в цю затію і дуже соромилася. Була дуже рада, коли всі три картини знайшли свого покупця», — розповіла Анна Позняк.

poznyak_5.jpg (122 KB)

Минулого року Анна Позняк закінчила курси акторської майстерності й впевнена, що нові навички допоможуть їй виходити за рамки та імпровізувати перед великою аудиторією. Також Анна любить читати книжки. Улюблені письменники — Френсіс Скотт Фіцджеральд, Герман Гессе, Дафна дю Мор'є та Ромен Гарі. 

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна