Агрокомпанії увійшли в рейтинг Топ-роботодавців України

Рейтинг «Бренд роботодавця» формувався з трьох оцінок: голосування читачів на сайті Delo.ua (20%), експертного журі (60%) і редколегії (20%).

У лонг-лист увійшло понад 140 компаній. Експерти і редколегія оцінювали позиціонування компанії на ринку праці, просування привабливого образу роботодавця. Редколегія при оцінці також враховувала репутацію компанії, фінансову платоспроможність, програми соціальної відповідальності, наявність освітніх програм для розвитку співробітників.

Найбільше в рейтингу компаній зі сфери рітейлу, харчової промисловості та телекомунікацій. Українських компаній — 19, компаній з іноземними інвестиціями — 6.

Читати більше: Журнал «ТОП-100. Рейтинги найбільших »представляє рейтинг кращих роботодавців України

Тож, у рейтинг Топ-роботодавців увійшли такі агрокомпанії: 

Астарта-Київ

5 місце у рейтингу

Досьє на Latifundist.com
Кількість персоналу — 10 тис.
Вакансії компанії

 

Під час сезонних робіт кількість співробітників досягає майже 10 тис. осіб. Переважна більшість працівників — це персонал, який забезпечує виробництво продукції в різних регіонах присутності компанії. 

Кожен лінійний працівник має можливість зробити свій внесок у роботу компанії за допомогою програми «Фабрика ідей». Так, одна з ідей працівника регіонального підприємства допомогла компанії заощадити близько 1 млн грн. У компанії переконані, що таких ідей буде ще багато, тому підключають до командної роботи не тільки керівників, а й співробітників з регіонів.

МХП

15 місце у рейтингу
Досьє на Latifundist.com
Кількість персоналу — 28 тис.

Вакансії компанії

 

Потрапивши на роботу до найбільшого виробника курятини, ви потрапляєте під її корпоративне крило. Компанія надає пільгове харчування, забезпечує службовим житлом, трансфер на роботу і з роботи, а також гарантує відпустку по догляду за дитиною до трьох років. У МХП діють навчальні та розвиваючі програми для персоналу, а також працюють штатні психологи.

Для потенційних співробітників в компанії діє програма «МХП СТАРТ», мета якої — рекрутинг випускників вузів. Ставши учасником програми, потенційний співробітник компанії зможе вибрати собі шлях кар'єрного вдосконалення.

Данон Україна

16 місце у рейтингу
Досьє на Latifundist.com
Кількість персоналу — більше 1000 

 

Виробничі потужності компанії представлені двома заводами: «Данон Дніпро» (Херсон) і «Данон Кремез» (Кременчук). У період пандемії компанія спрямувала зусилля на впровадження комплексу ефективних заходів для забезпечення безпеки всіх співробітників. Заходи передбачали віддалену роботу для більшості офісних працівників, а також підвищені санітарно-гігієнічні заходи і нагляд на виробництві. Компанія активно підтримувала соціальний проект допомоги медичним працівникам, поставляючи продукти харчування та засоби захисту в лікарні Києва, Херсона і Кременчука.

Свіжі вакансії на сайті

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна