Агробізнес пройшов випробування коронавірусом і перевірку корпоративних цінностей — думка

Директор департаменту з управління персоналом, корпоративного партнерства та комунікацій агропромхолдинга «Астарта» Світлана Мозгова заявила, що аграрний бізнес пройшов випробування коронавірусом і перевірку корпоративних цінностей. Зокрема, були проведені всі заплановані польові роботи, збережені робочі місця і надана підтримка в боротьбі з коронавірусів місцевим громадам в восьми областях.

Про це пише dsnews.ua.

За словами Світлани Мозгової, в агропромхолдингу не змінилися бізнес-процеси, але підходи до їх організації, залучення персоналу і партнерів були переглянуті. Під час польових робіт використовувалися онлайн-інструменти та програмне забезпечення AgriChain.

«Ми не скорочуємо людей, не відправляємо їх у відпустку за свій рахунок — в цьому немає необхідності, так як всі планові роботи і бізнес-процеси тривають, ми інвестуємо в розвиток бізнесу, оновлення сільгосптехніки і навіть ініціюємо нові проекти. Особливу увагу приділяємо захисту і підтримки виробничого персоналу, який в силу своїх посадових обов'язків не може працювати віддалено», — підкреслила Світлана Мозгова.

Також постійні соціальні проекти в регіонах («IT-освіта в селах» і «Моє майбутнє в агро») були переведені в онлайн. Крім того, до проекту «IT-освіта в селах» в якості менторів планують приєднатися співробітники IT-департаменту «Астарти».

Вакансії компанії

Нові вакансії